applet-magic.com
Thayer Watkins
Silicon Valley
& Tornado Alley
USA

Magyar Forradalom -ból 1956

A huszadik évszázad volt töltött -val tragika de a Magyar Forradalom -ból 1956 áll ki mint egyike a leg--bb csípős.

Után Németország legyőz József Sztálin kivet egy kommunista diktatúra -ra Magyarország. Ez rossz -hoz jellemez most mint lét után Világ Háború II. Részére Magyarország és a más nemzetek -ból Kelet Európa , Világ Háború II hatékonyan nem vég amíg 1989. Sztálin választott Rakosi -hoz fuss -a ügyfél diktatúra -ban Magyarország Magyarország volt esztergált levegőbe mértékadó Sztálin melange : kollektivizmus mezőgazdaság , öt év tervek , irracionális befektetés -ban nehézipar és kikényszerítés -ból egész szerkezet rendőrség által rémület.

Után Sztálin died márciusban -ból 1953, a Sztálin titkos munkatárs Rkos volt helyettesít mellett Imre Nagy. Nagy megkezdődött -hoz mérsékelt a Sztálin műsor -ból Rkos. Nagy's reformok megfogott a képzelet -ból diákok és értelmes emberek , de ők zaklató a Kommunista Csapat vezetők -ban Moszkva.

Áprilisban -ból Nagy volt megfosztot -ból -a képességek és Rkos volt hozott hát -hoz újra ráerészakol a Sztálin minta.

De nemsokára voltak megváltozik -ban Moszkva. -ban Február -ból Nikita Khrushchev adott -a titok beszéd feljelent József Sztálin. Khushchev nemsokára lemondat Rkos és helyettesít neki -val Erno Gero októberben -ból amit év. Khushchev is engedélyezett Fényesít Kommunista -hoz tesz Wladysaw Gomulka hát -ba irányít -ból Lengyelország.

-ban késő Október diákok bemutat -ban támogat -ból elhelyezés Imre Nagy vissza bele erő -ban Magyarország Ők is hívott részére a kivonás -ból Szovjet- csoportok -ból Magyarország és részére politikai pluralizmus

Gero visszautasított a követelés és rendelt a rendőrség -hoz kilő -on összetömörít. A nyilvános , megsértett -nél lövés -ból tanársegéd , összekapcsollt a tiltakozás és Magyar katona jött az ágy felé oldal -ból tiltakozás. A tiltakozás elterül szerte Magyarország és Gero keresztül részére Szovjet- csoportok -hoz letesz a bizonyítás. Ezalatt munkás tanácsok voltak kialakult és egy általános üt kinyilvánított.

Gero elveszett -a első ellát -hoz Imre Nagy és Janos Kdr volt gyártott fej -ból Magyar Kommunista Csapat. Nagy kinyilvánított amit más politikai parti tudna keres választás -hoz Magyar parlament és egy konyhaszekrény amit tartalmazott tagok -ból korábban tiltott parti volt kialakult. Nagy kereslet amit Szovjet- csoportok lenni távoli de helyett több Szovjet- csoportok voltak küldött -ban. Nagy tiltakozás és zárkózott Magyarország -ból Hadihajó paktum Ő is fellebbezés -hoz Egyesült Nemzetek részére felismerés.

-ra November 4, 1956 Szovjet- csoportok siezed irányít -ból szállítás rendszer Magyarországon. Felső a következő tíz napok a Szovjet- csoportok összetört a Magyar Forradalom és tesz Janos Kdr gondjaira van bízva a kormányzat. Kdr volt képes -hoz visszahelyez kommunista irányít.

Imre Nagy elvitt menedék -ban Jugoszláv nagykövetség. Yuri Andropov , ki volt címsor a Szovjet- operáció -ban Budapest , ígért Nagy biztos vezet -ban elhagyott a nagykövetség , de mikor Nagy bal a nagykövetség letartóztatták. Andropov volt néz a procedings -ból ablak -ból egy közeli épület. Mikor Nagy nézett megjelöl Andropov hullámos viszlát -hoz Nagy mint ő volt lét elhelyezett -ban egy személygépkocsi hogy megtegyék távoli -hoz -a végrehajtás.

Itt van valami szemét a Kommunista uralom szükséges -hoz írott és könyvkiadó vonatkozólag a Magyar Forradalom :

Gazdasági és társadalmi feszültség voltak tovább növelt mert a vezetés alábecsült a hat -ból ezek nehézségek. Ez helyzet volt robbantó -nél imperialista képességek , -ban összeállítás -val pult - forradalmi elemek az országon belül maga - -hoz szikra a pult - forradalmi felkelés -ból 1956. Ez felkelés - melyik nyert a támogat -ból sok politikailag műveletlen és hátrafelé irányuló emberek - sarkított a két fél és szolgál mint egy lecke részére a forradalmi kényszerít -ban követel -ból Magyar politikai , állapot és gazdasági élet -ban megújítás és tovább fejlődés -ból szocialista iBudapest : A Történelem -ból egy Tőke / én , Hollószerű Sajtó p. 69.


HOME PAGE OF applet-magic.com
HOME PAGE OF Thayer Watkins